Enkelt carport med redskabsrum

Enkelt carport med redskabsrum

Har du brug for en carport med plads til masser af opbevaring? Med en BASES enkelt carport med redskabsrum får du den perfekte carportløsning, så du både kan glæde dig over, at din bil står sikkert og trygt parkeret og giver dig gode muligheder for opbevaring af alle de ting, der ikke nødvendigvis skal ind i huset, som for eksempel haveredskaber, værktøj, cykler, plæneklipper osv. En enkelt carport med redskabsrum er den perfekte og funktionelle løsning, der gør din hverdag lidt nemmere.

Skræddersyede løsninger til alle hustyper

Alle vores løsninger er skræddersyet til hver enkelt kundes behov. Vi har leveret carporte med opbevaringsrum til både 1 plans- og 2 plans-huse og til mange forskellige typer af huse i hele Danmark. Succeskriteriet for alle vores løsninger har altid været, at kunden skal være glad og tilfreds– og er det er vist lykkedes meget godt for os indtil videre … det er i hvert fald blevet til over 200 carporte med redskabsrum, siden Bases blev grundlagt i 2003.

Referencer

Enkelt fritstående carport med redskabsrum

Sammensæt selv din egen løsning

Vores carporte med redskabsrum kan sammensættes på et utal af måder – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. En løsning kunne for f.eks. bestå af følgende:
• Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
• Tagplader i 6 mm massiv, bronzefarvet, transparent PC polycarbonat eller 6 mm sort RPC
• Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver

Ovenstående er blot ét eksempel på, hvordan en carport med redskabsrum kan udformes. Du kan nemlig selv vælge både sidebeklædning, farve og materialer til carporten – og naturligvis i præcis den størrelse, du har brug for. På den måde har du mulighed for at skræddersy carporten og redskabsrummet, så den dækker dine helt specifikke behov og designmæssigt ser ud, præcis som du kan lide det.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring og rådgiver dig fra idé til implementering, så du er sikker på at træffe de rigtige valg, når du skal have en ny carport med redskabsrum. Har du lyst til at blive inspireret og se flere billeder af carporte med og uden redskabsrum, kan du se mere på vores side med referencer.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?