Enkelt væghængt carport monteret på hus

Enkelt væghængt carport monteret på hus

Er du træt af at blive våd, når du skal ud til bilen og det regner skomagerdrenge udenfor? Eller af at skrabe is af bilen en iskold vinterdag? Så er det måske på tide at overveje at investere i en af vores praktiske  væghængte carporte, der monteres direkte på huset.

Referencer

Enkelt væghængt carport monteret på husgavl

En perfekt løsning ved begrænset plads

Carporte fra BASES findes i mange forskellige modeller – blandt andet en enkelt, væghængt carport monteret på huset. Det er en god løsning, hvis pladsen er trang, fordi du på den måde udnytter al pladsen helt ind til husmuren.

Med en enkelt væghængt carport kan du slå to fluer med ét smæk: Udover at du passer godt på din bil ved at beskytte den mod vind og vejr, kan du også samtidig få overdækning af din hoveddør, så du får læ for regn og rusk, når du skal fra huset til bilen og omvendt.

Som ekstra bonus ved en carport monteret på dit hus får du også beskyttet en del af husets ydermur, der ellers kan være udsat for slagregn.

Få eksempelvis en enkelt væghængt carport med

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv bronzefarvet transparent PC (polycarbonat) eller 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i valgfri farver

Bemærk, at selvom du vælger en carport monteret på huset som denne enkelte, væghængte model, kan du stadig sætte dit personlige præg på løsningen ved at vælge præcis de sideplader og de farver, du gerne vil have, så carporten passer til dit hus og omgivelserne. Alle materialerne er naturligvis vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer, så carporten stadig er lige så flot om mange år.

Derudover kan du udnytte pladsen optimalt ved at tilføje et redskabsrum i samme løsning, så du også får plads til de ting, der har brug for ekstra beskyttelse mod vejret. Og som prikken over i’et kan du tilføje de små ting, der gør carporten både personlig og ekstra funktionel, nemlig lamper og spots, så den bliver ekstra indbydende, når du kommer hjem en mørk aften.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde frem til løsning, der passer til lige præcis dit hus.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?