Carport i system

– når carportene skal være en del af det arkitektoniske udtryk

Tilpassede carporte i system

Der er mange ting, man skal tage højde for i et projektbyggeri, uanset om det er et nyt område med andelsboliger eller andre byggerier – og i dagens Danmark betyder det, at bygherren ofte også skal tænke carporte ind i projektet. Hos Bases har vi basismodeller af carporte, der ubesværet kan tilpasses mange typer projektbyggeri. Vi samarbejder med bygherrer og arkitekter, helst helt fra idéfasen, så carportene bliver en del af det samlede arkitektoniske udtryk. Derudover bruger vi vores mange års erfaring fra branchen til at rådgive, så løsningen også opfylder slutbrugernes behov for funktionalitet, holdbarhed og lav vedligeholdelse.

Vores kategorier

Flot arkitektoniske udtryk

Carporte fra Bases er perfekte til byggeri, hvor der er behov for et større antal carporte i struktureret form, eksempelvis til parkering ved større eller mindre områder med alment boligbyggeri. Vi har to basismodeller, M-modellen og S-modellen. Begge modeller kan sammenbygges og tilpasses på et utal af måder, så I får den størrelse, de farver og de materialer, der passer bedst til jeres behov og ønsker – og matcher byggeriets øvrige arkitektoniske udtryk.

De primære fordele ved at vælge sammenbyggede carporte er, at det er den mest pladsbesparende løsning, og som oftest også den mest økonomiske.

Vores M-model, der er designet af industriel designer Christian Bjørn, har et svævende udtryk. S-modellen, der er designet af vores eget BASES-team, er mere traditionel i sin udformning.

Ensartede separate carporte

I nybyggeri af eksempelvis andelsboliger er der ofte ønske om separate carporte i forbindelse med de enkelte boliger. Vores carporte kan nemt tilpasses, så de passer ind i og fremhæver det samlede, strukturerede udtryk. Derudover har vi omhyggeligt udviklet basismodeller i materialer, der både er solide og så godt som vedligeholdelsesfri, så carportene kan holde til de danske vejrforhold.

Vi samarbejder også gerne med andelsboligforeninger og andre, der ønsker en løsning til allerede eksisterende byggeri.

Med løsning fra Bases er boligforeningen sikret en flot og ensartet løsning, der også imødekommer beboernes behov for læ og afskærmning.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?