Om os

– designet og udviklet efter dine behov

BASES A/S – vi sætter rammerne for dig

Bases A/S har været leverandør af carporte og terrasseoverdækninger til kvalitetsbevidste danskere siden 2003. Vi er drevet af missionen om at skabe skræddersyede løsninger med fokus på funktionalitet og æstetik. Vores produkter repræsenterer et samspil mellem godt håndværk, høj kvalitet, tidløst dansk design, professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Vi er passionerede omkring vores arbejde, og engagerer os dybt i hver eneste opgave. Det betyder, at du får en erfaren og pålidelig samarbejdspartner, som sætter en ære i at skabe en løsning, der passer til dig og dine behov.

Fordele ved at vælge Bases som din samarbejdspartner

Gennemtænkt dansk design

Høj funktionalitet og holdbarhed

Stor fleksibilitet

Kvalitetsløsninger til private og erhverv

Professionel og personlig rådgivning

En smuk og holdbar løsning med lang levetid

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt, så vi anvender primært vedligeholdelsesfri materialer. Det er din sikkerhed for elegante og robuste løsninger, der er designet til det lunefulde danske vejr og holder i mange år. Du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse af din nye carport eller terasseoverdækning – men kan bruge din tid på noget, der giver mere værdi for dig.

Vi ved, hvad vi taler om. Med en baggrund inden for metalindustrien, mange års erfaring på området og montører, der alle har 10 års erfaring i montering af BASES overdækninger, kan du være tryg igennem hele processen. Vi har base på Lollandsvej 11 C – tæt ved den nye Lillebæltsbro i Middelfart, men vi kommer overalt i Danmark.

Professionel rådgivning gennem hele processen

Vores fornemmeste opgave er at sikre den bedste oplevelse for dig – samtidig med, at vi ikke går på kompromis med kvalitet, design eller service. Du kan altid regne med en seriøs og personlig rådgivning igennem projektets forskellige faser – fra idé, tegning og opmåling, til design og valg af produkt.
Vores dygtige og engagerede medarbejdere tager sig god tid til at lytte til dig, så vi kan rådgive dig optimalt. Vi vil gerne være din foretrukne leverandør af carporte og terrasseoverdækninger og hjælper dig altid med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Garanti og reklamationsret

Alle vores produkter er konstrueret til at opfylde de strenge krav til funktionalitet og design fra hele Europa. Vores mange års erfaring med produktion gør, at vi kan producere og levere unikke produkter af høj kvalitet. Skulle uheldet dog være ude, så kan du altid kontakte os – vi ønsker at give den bedste service og står derfor altid til rådighed.

• 10 års garanti på Bayer MAKROLON® polycarbonat tagplader mod nedbrydning af lysets ultraviolette stråler
• 10 års garanti på kompakt laminat (højtrykslaminatplader) på farveægtheden
• 2 års reklamationsret på alle øvrige produkter jf. købelovens bestemmelser.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?