Dobbelt carport

– En vedligeholdelsesfri investering til bilerne

Dobbelt carport

En dobbelt carport fra BASES er den perfekte løsning, når du vil passe ekstra godt på bilerne, campingvognen eller motorcyklen. Siden 2003 har vi produceret og leveret vedligeholdelsesfrie carporte til danskerne og folk i udlandet. Hver eneste gang med øje for både funktionaliteten og æstetikken.

Hos Bases finder du helt sikkert en carport, der passer til dine behov, uanset hvilken type carport du har brug for, om det er en dobbelt carport eller en enkelt carport. Gør det nemt for dig selv at parkere bilen, uden at du bliver våd, når det regner. Vores carporte leveres i funktionelt, eksklusivt design, og vi benytter vedligeholdelsesfrie materialer i topkvalitet, så du er sikker på, at din nye carport ser smuk og velholdt ud mange år ud i fremtiden. Her hænger kvaliteten også tit sammen med prisen, og derfor er det også en god ikke at købe en for billig carport.

Når du vælger Bases, får du en professionel samarbejdspartner. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine ønsker og udarbejder individuelle løsninger, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med vores høje standarder.

Vores kategorier

Sådan arbejder vi

Vi arbejder ud fra to specialdesignede modeller, som kan kombineres og tilpasses på vidt forskellige måder. De tilpasses efter dine individuelle ønsker til materiale, farve, placering og tilbehør. M-modellen, har et smukt svævende udtryk, og er designet af den industrielle danske designer Christian Bjørn. S-modellen, som vi selv har designet, har et mere klassisk udtryk. Fælles for alle vores dobbelt carporte er, at de er konstrueret af vedligeholdelsesfrie materialer af højeste kvalitet. Hovedkonstruktionen er udgjort af højkvalitets aluminium. Carportene er derfor nemme at vedligeholde, og med garanti en god investering fremtidsmæssigt, både i forhold til funktionalitet og udseende. Du kan se vores fritstående dobbelt carport her, en dobbelt carport i et smukt design. Derudover kan du læse mere om de forskellige typer herunder.

Ny dobbelt carport

Når vi designer en dobbelt carport med plads til to biler i høj kvalitet, har vi altid fokus på funktionaliteten: Den endelige løsning skal være praktisk. Når der skal være plads til to biler, skal man tænke på alle detaljer, og det sørger vi for hver eneste gang. Derudover skal carporten passe til din bolig og til omgivelserne, så helheden bliver harmonisk. Derfor tager vi i designprocessen højde for arkitekturen, så overgangen fra bolig til carport fremstår ensartet. Vi sørger for, at dine ønsker er en del af designet, og derfor er alle vores produkter unikke, samtidig med at der er en rød tråd og et diskret strejf af vores helt egen Bases-signatur.

Den vedligeholdelsesfrie dobbelte carport

En dobbelt carport i aluminium vil passe smukt til næsten enhver boligtype. Aluminium er et stærkt materiale både i forhold til funktionalitet og design, og så er det ovenikøbet vedligeholdelsesfrit. Derfor er aluminium også det foretrukne materiale hos Bases. Vi inddrager kunderne helt fra første færd, og vi lytter til deres behov, så vi er sikre på, at vi i fællesskab når frem til det helt rigtige produkt. Det har gjort os til en påskønnet, foretrukken samarbejdspartner for både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi har tilfredse kunder – og det er vi stolte af.

Vigtige overvejelser

Det skal ikke være besværligt at få bygget en ny carport – det skal være en lettelse. Derfor har vi nedenfor samlet nogle af de ting, der er gode at have styr på inden vi går i gang, så vi er sikre på at alt er i orden. Har du spørgsmål til nogle af disse er du velkommen til at kontakte os, men oftest er det bedste sted at hente hjælp, hos kommunen, da de har styr på alle lokalplaner og regler når det kommer til byggeri i dit nabolag. 

Hvor stor skal og må carporten være?

Det siger sig selv – en dobbelt carport skal have plads til to biler, men tænk over størrelsen på dine biler, om du overvejer at opgradere inden længe eller om du ønsker ekstra plads til åbne bildøre og småbørn. 

Hvis du ønsker en dobbelt carport der skal have plads til en bil og en motorcykel, eller en bil og en campingvogn, kan det være at størrelsen skal være mindre eller større end udgangspunktet – det hjælper vi dig gerne med at finde ud af. 

Hvor tæt må du bygge på vej og nabo?

Der er ofte regler for, hvor tæt du må bygge på en anden grund – for eksempel din nabos, samt hvor tæt du må bygge på vejen. Disse regler er gode at have styr på inden man går i gang, så vi er sikre på at din dobbelt carport placeres det helt rigtige sted. 

Der er også andre overvejelser, når det kommer til placering af carporten. Vil du gerne have at den skygger for huset, eller skal den trækkes længere tilbage på grunden? Er der en bestemt side der skal have læ – skal carporten være parallelt eller vinkelret med vejen. 

Hvilken type skal vi vælge?

Som nævnt længere oppe, er der flere forskellige typer at vælge imellem, når det kommer til en ny dobbelt carport. Derfor kan du nedenfor læse lidt mere om de forskellige typer, og hvad du skal tænke over, når du skal have en ny carport. Vi håber det bringer dig tættere på din drømme-carport, ellers er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at designe en løsning der passer præcis til dine drømme.

En fritstående dobbelt carport er et godt valg, hvis du har pladsen, for eksempel en større gårdsplads eller en indkørsel der ikke er i forbindelse med selve huset. Der kan komme sidebeklædning på disse, så de virker mere lukkede, men ønsker i en helt åben løsning kan en fritstående carport anbefales. 

Væghængte carporte egner sig ofte godt i byer og villakvarterer, hvor man har en smallere indkørsel, der går hele vejen op til huset. Disse monteres på huset i den ene side og er fritstående med to søjler i den anden. Dette giver også øget læ, og der er mulighed for at lave sidebeklædning på den “åbne” side. 

En carport med redskabsrum er praktisk, hvis du også ønsker en løsning der kan give dig ekstra opbevaring, for eksempel til cykler, haveredskaber og meget andet. Disse kræver lidt ekstra plads, men er til stor gavn, hvis du ikke har andre måder at opbevare dine havesager på. 

Ønsker du en specialdesignet carport der passer præcis til dine behov, hvis du for eksempel har brug for rigtig god plads eller ønsker et bestemt udtryk på din carport, kan vi også hjælpe dig med dette. Det er af allerhøjeste prioritet for os, at du får den vedligeholdelsesfrie carport, der både opfylder krav til funktionalitet og æstetik, som du går og drømmer om.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?