Erhverv

Hvilket billede vil du gerne have, andre har af din virksomhed?

De fleste virksomheder bruger masser af ressourcer på salg og markedsføring af deres produkter – men nogle glemmer, at det også kan være vigtigt, hvordan de fysiske rammer ser ud.

En virksomhed vil gerne have, at eksisterende og nye kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere får et godt indtryk af den. Og hvis bygningerne er pæne og velholdte og omgivelserne er indbydende og ryddelige, får man også indtryk af en virksomhed, hvor der er styr på tingene.

Fra rod til overblik

En plads til alting og alting på rette plads giver ro og overblik. Med for eksempel miljøstation, cykelskur og overdækninger, der alt sammen passer til de øvrige bygninger og omgivelserne, får I et ensartet, roligt udtryk. Biler, cykler og andre tohjulede, affaldscontainere og andet, der før led under det omskiftelige vejr, står nu i læ og ly, til glæde for brugerne.

Overdækninger og afskærmninger i system

Med lukkede eller åbne overdækninger og afskærmninger i samme system får I en samlet ramme og sammenhæng mellem bygninger og omgivelser.

BASES har en række basiskonstruktioner, der nemt kan tilpasses til forskellige formål. I skal bare vælge, om I har brug for åbne overdækninger, afskærmninger eller lukkede løsninger. Højde, bredde, længde, farver og materialevalg kan tilpasses – og vores modeller passer godt til mange forskellige industribyggerier.

Hos Bases har vi knap 20 års erfaring med at udvikle løsninger til erhvervskunder i hele landet, og vores dygtige medarbejdere rådgiver jer gerne helt fra projektstart, så I får den løsning, der passer til lige præcis jeres ønsker og behov.

Referencer

Indgangsoverdækning til et elektrikerfirma

Overdækning af varemodtagelse

Miljøstation og opbevaringskur af høj kvalitet ved Danske Spil

Fritstående miljøstation i aluminium

Funktionel miljøstation med side beklædning i komposit

Industriel overdækning til stål- og teknikgrossist

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?