Dobbelt carport med redskabsrum

Dobbelt carport med skur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit. Pellentesque aliquet nibh nec urna. In nisi neque, aliquet vel, dapibus id, mattis vel, nisi. Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.

Sed egestas, ante et vulputate volutpat, eros pede semper est, vitae luctus metus libero eu augue. Morbi purus libero, faucibus adipiscing, commodo quis, gravida id, est. Sed lectus. Praesent elementum hendrerit tortor. Sed semper lorem at felis. Vestibulum volutpat, lacus a ultrices sagittis, mi neque euismod dui, eu pulvinar nunc sapien ornare nisl. Phasellus pede arcu, dapibus eu, fermentum et, dapibus sed, urna.

Referencer

Dobbelt carport med redskabsrum fritstående med plads til cykler

Kvalitetscarport fritstående med redskabsrum

En dobbelt carport med redskabsrum skaber læ og god plads

Den giver plads til to biler – eller ekstra plads til traileren, campingvognen eller familiens cykler. Alt sammen ting, der holder længere, når de står i ly for det omskiftelige danske vejr. Hvis du også vælger at sætte sideplader på en af eller begge siderne, får du fordel af ekstra læ for vind og slagregn. 

Nedenfor får du flere gode grunde til at en carport med redskabsrum, er et godt valg. 

Fra rod til overblik

Trillebør og plæneklipper. Hækklipper, kost, skovl, spader, greb, hakke, kultivator, river, haveslange… og alle håndredskaberne til haven. Krukker og pottemuld. Overvintrende løgvækster. Plus alt det værktøj, en gør-det-selv’er har brug for. Hvis man mangler plads, roder tingene let, og det går også ud over holdbarheden af redskaber, værktøj og andre af familiens ting til udendørs brug. Samtidig er det også typisk ting, det ikke er praktisk at opbevare indenfor i huset. Den udfordring klarer en dobbelt carport med redskabsrum for dig: Der er plads til både arbejdsbord og hylder, og de faste vægge giver plads til at hænge redskaberne op, så de er lige til at gå til.

Det giver dig et bedre overblik, både inde i din bolig samt i dit nye redskabsrum, og der findes mange praktiske opbevaringsløsninger. Desuden er det ofte et par grader varmere inde i rummet end udenfor, og regnen kommer ikke ind, så dine redskaber, værktøj og lignende forbliver altså i god stand over længere tid. 

Standard eller skræddersyet

Hos BASES har vi en dobbelt carport med redskabsrum i standardudgave, men du kan skræddersy helt din egen model ved at vælge farve og materiale til blandt andet sidebeklædning, gavl, tagplader og redskabsrum – se eksempler på løsninger her:

Vi hjælper også gerne med udformninger i forskellige størrelser, så din nye dobbelte carport og redskabsrummet passer perfekt til lige præcis dine ønsker og behov. Derfor kan du altså få en dobbelt carport med redskabsskur der passer til netop din smag, og er i samme stil som din bolig. Den vil altså ikke komme til at skille sig for meget ud. 

Tekniske specifikationer

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv bronzefarvet transparent PC (polycarbonat) eller 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver

Det skal ikke være en besværlig post at få en carport, og derfor har vi gjort det let for jer – blandt andet er en stor del af materialerne vedligeholdelsesfri, og resten er materialer der er lette at vedligeholde og rengøre. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har specifikke ønsker til materiale og vedligehold, så vil vi gøre vores bedste for at møde dine ønsker, så du får en færdig dobbelt carport med redskabsrum der er lavet præcist efter dine anvisninger og behov.

Alle carporte fra BASES er udviklet i Danmark, og vi har valgt kvalitetsmaterialer, der passer til de danske vejrforhold og er nemme at vedligeholde. Se yderligere inspiration længere nede på siden:

Du er også altid velkommen til at kontakte os; vi rådgiver dig gerne undervejs i processen fra idé til færdig løsning, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning til dine og familiens ønsker og behov.

Med eller uden sidebeklædning?

Vores carporte fås både med og uden sidebeklædning. For nogen er det vigtigt at der er sider på, da der derfor er mere lukket af, og cykler og andre ting er lettere “gemt væk”. Det skaber mere læ, og klimaet i carporten bliver mildere. Hvis du kun ønsker at bruge carporten til din bil, og skal carporten stå et sted hvor der i forvejen er læ – for eksempel ved en skråning eller ved siden af hæk, er det ikke sikkert at du finder det nødvendigt med sidebeklædning. En carport uden sidebeklædning er også med til at holde din indkørsel fri og åben, så hvis du er begrænset på pladsen, kommer det ikke til at se mere lukket ud. 

Vi vil hellere end gerne drøfte dine muligheder med dig, så vi kan finde den løsning der passer bedst til dine behov og forestillinger. 

Inden vi går i gang 

Inden vi går i gang, er der nogle forskellige ting, der er gode at have styr på – for eksempel skal vi undersøge lokalplanen for at sikre om dit fremtidige skur passer ind. Derudover er der regler for, hvor tæt du må bygge på naboens grund, på vejen og lignende, som også skal være i orden. 

Du kan finde lokalplaner hos kommunen.

Har du ikke behovet for et redskabsrum, så tjek vores fine fritstående dobbelt carport ud.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?