Fritstående dobbelt carport

Fritstående dobbelt carport

Har du brug for mere plads, end du får i en enkelt carport? Så overvej en dobbelt.

I mange husstande slipper pladsen hurtigt op i en enkelt carport eller garage, når der skal være plads til både en bil, eller måske to, og til familiens cykler, traileren, en eller flere motorcykler – eller campingvognen. Hvis du vælger en dobbelt carport, får du langt mere plads at gøre godt med. Og vælger du en fritstående dobbelt carport, kan du ovenikøbet placere den lige dér, hvor du gerne vil have den, så du udnytter pladsen på grunden optimalt.

En fritstående dobbelt model fra BASES er rummelig og giver dig al den plads og fleksibilitet, du og familien har brug for.

Referencer

Dobbelt fritstående kvalitetscarport

Fritstående dobbelt carport i dansk design og kvalitet

Fritstående dobbelt aluminiums-carport med sidebeklædning

Dobbelt carport i smukt design

En carport skal passe til omgivelserne, så hos BASES kan du få din carport som dobbelt eller enkelt, fritstående eller væghængt. De er alle i dansk design, og de har et let og elegant udtryk, der passer perfekt til moderne byggeri af alle typer, så du udover funktionaliteten også får et smukt design. Derudover er der mange muligheder for at vælge farve, materialer og tilbehør til carporten, så du kan skræddersy den efter stil og behov.

Alle BASES-carporte er produceret i Danmark, og de er naturligvis fremstillet i solide, modstandsdygtige kvalitetsmaterialer, der er nemme at vedligeholde.

Fleksibelt valg af tilbehør

Hvis du vælger en carport i dobbelt udgave, kan den ligesom vores andre modeller også kombineres med for eksempel redskabsrum, så haveredskaberne kan blive opbevaret forsvarligt og overskueligt. Separat plads til familiens cykler er også et populært tilvalg, så ridser i bilen udgås, når cyklerne skal ind og ud af carporten.

Carport – dobbelt, i kvalitetsmaterialer

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv, bronzefarvet, transparent polycarbonat (PC) eller alternativt i 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver

 

Find yderligere information på referencesiden og lad dig inspirere af billederne. Du er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige carport, dobbelt eller enkel, til dit behov.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?