Specialbygget dobbelt carport

Specialbygget dobbelt carport

Med en BASES specialbygget dobbelt carport kan du realisere dine drømme og få lige netop den carport med det unikke design, du drømmer om og har behov for. Siden 2003 har vi designet og produceret et hav af forskellige specialbyggede carporte – altid med lige stor vægt på både funktionalitet og æstetik. Vi tilbyder mange muligheder indenfor specialbygget dobbelte carporte, og vores mere end 15 års erfaring giver os den ballast der gør, at vi kan vejlede dig til at få din carport-drøm opfyldt.

Få for eksempel en specialbygget dobbelt carport med

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv bronzefarvet transparent PC polycarbonat eller 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver

 

Hos BASES kan du regne med en carportløsning, der kræver minimal vedligeholdelse, og som har en lang levetid. Uanset om du vil have en carport lignende den herover, eller om du har ønsker om en specialbygget dobbelt carport, så rådgiver vi dig fra start til slut i processen, for kun sådan sikrer vi den bedst mulige løsning til dig.

Der er mange valgmuligheder for både sidebeklædning, tagplader, integrerede spots, tilkøb af redskabsrum, placering osv. Har du brug for decideret rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Referencer

Specialbygget kvalitetscarport med skur og redskabsrum

Fritstående carporte i system

Elegant specialbygget carport med redskabsrum

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?