Væghængt dobbelt carport

Væghængt dobbelt carport

Selvom du ikke har helt så meget plads på grunden, kan du godt få en flot og moderne, dobbelt carport, hvis du vælger en væghængt carport. Du får ovenikøbet den fordel, at den væghængte carport kan monteres, så den dækker indgangspartiet – så med en væghængt carport kan du gå tørskoet fra carporten til hoveddøren. Hvis du også vælger aluminium til din dobbelte carport i stedet for stål, får du nem vedligeholdelse med i købet.

Funktionalitet og høj kvalitet

Vil du gerne passe godt på bilen, familiens cykler – og campingvognen? Du kan vælge en væghængt dobbelt carport i aluminium i et moderne udtryk med buet tag, hvor der er plads til det hele. Når carporten monteres på husmuren, er der intet spild af kvadratmeter, så du udnytter grunden optimalt. Derudover beskytter en væghængt carport også en del af huset mod vind og vejr, så du får masser af funktionalitet.

Alle carporte fra BASES bliver produceret i Danmark, og vi vælger altid materialer i høj kvalitet. Mange ønsker umiddelbart en dobbelt carport i stål, fordi det er en udbredt misforståelse, at en carport i stål er stærkere end én i aluminium. Aluminium er faktisk lige så stærkt et materiale, og det er ovenikøbet nemmere at vedligeholde, fordi du undgår risikoen for rustdannelse. Så når du vælger aluminium, får du en længere levetid, et elegant udtryk og nemmere vedligeholdelse med i købet.

Referencer

Carport med et moderne udtryk

Hos BASES designer vi selv vores carporte, så vi er sikre på, at de passer til den danske byggestil. På den måde bliver carporten en smuk og naturlig forlængelse af dit hus. Og fordi vi ved, at travle familier har andet at bruge tiden på end vedligeholdelse, fraråder vi at bruge stål til både en dobbelt carport og en enkelt carport – i stedet har vi omhyggeligt udvalgt materialer, der er nemme at vedligeholde, blandt andet aluminium, laminat og glas.

Vores aluminiums carporte kræver altså mindre vedligehold og holder længere end stål carporte.

Vores dobbelte væghængte carporte kan tilpasses, så de passer til lige præcis dit og familiens behov. Du kan for eksempel tilvælge indbyggede spots, separat plads til cyklerne eller et redskabsrum.

Interesseret i et udhæng over din dør, eller måske en terrasseoverdækning? Så kan vi uden tvivl hjælpe dig til en flot løsning til netop din ejendom. Klik her og kontakt os i dag.

Få for eksempel en væghængt dobbelt carport med

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i flot, holdbart aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv, bronzefarvet, transparent polycarbonat (PC) eller alternativt i 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver
  • Standardmålene er en bredde på 5,5 meter, en længde på 6-6,65 meter og en højde på 2,6 meter. Bemærk, at vores dobbelte carporte findes i flere forskellige mål.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den optimale løsning, der passer til lige præcis dine behov og ønsker.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?