Miljøstation

– brugbar og effektiv affaldssortering

Miljøstation

Hos Bases får du en brugbar og effektiv miljøstation, designet og udviklet i kvalitetsmaterialer. Vi vil gøre affaldssortering nemt, og samtidig har vi altid øje for, at funktionaliteten skal hænge sammen med et smukke design. Selvom en miljøstation har en praktisk funktion, skal den stadig fremstå pæn og ren.
Vi arbejder kun med de bedste materialer og har fokus på vedligeholdelsesfrie løsninger. Du kan derfor regne med at få et produkt i høj kvalitet, der er nemt at holde – også på lang sigt. Vores løsninger fås i både åbne og lukkede modeller, og de kan tilpasses dine specifikke behov. Læs mere om, hvordan du kan få en praktisk og funktionel central, som gør affaldssortering nemt, herunder.

Vores kategorier

Skrappere krav til affaldssortering

Med en miljøstation fra Bases skaber du bedre rammer for affaldssortering i din kommune, dit boligselskab eller din virksomhed. Bevidstheden i befolkningen om miljø og klima er stigende, og rigtigt mange vil gerne bidrage, men for de fleste må det ikke blive for tidskrævende i en travl hverdag. Det er her, en miljøstation fra Bases kan være en rigtigt god løsning i dit lokalområde.
Bases designer flotte og funktionelle miljøstationer i vedligeholdelsesfrie materialer. Vores løsninger kan skræddersyes til dit behov. Vi har et stort udvalg af materiale- og farvevalg til sidebeklædningen, så løsningen passer perfekt ind i de eksisterende rammer. Se nogle af vores referencer her.

Flere miljøstationer i nærmiljøet

Ifølge både EU og de danske myndigheder skal vi blive bedre til at sortere vores affald. Målet i regeringens affaldsplan ”Danmark uden affald” er, at 50% af husholdningsaffaldet skal genanvendes i 2022. Det er et ambitiøst mål, som kræver en målrettet indsats i både kommuner, boligselskaber og virksomheder. Der er behov for at etablere flere miljøstationer rundt omkring i nærmiljøet, så det bliver nemmere for borgerne at sortere deres affald. Samtidig sættes der også krav til, at det skal være løsninger, der passer til omgivelserne. En miljøstation fra Bases opfylder begge krav.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?