Overdækning

– til trapper og indgange

Trappe- og indgangsoverdækning

Nogle arkitekter tænker indgangsoverdækning ind helt fra begyndelsen, mens andre ikke gør. Men selvom jeres bygning ikke er ”født” med en praktisk overdækning over hoveddøren, kan I nemt løse problemet med en indgangs- eller trappeoverdækning fra BASES.

Vores funktionelle og flotte overdækninger kan skræddersys, så de passer perfekt til både nye og ældre bygninger – uanset om det er private boliger, erhvervsbygninger eller større boligområder – og hvis der er en trappe, sørger vi selvfølgelig for, at den også er tænkt ind i løsningen.

Vores kategorier

Opdatering af eksisterende bygning

En lidt slidt eller uinspirerende, men ellers funktionel, bygning kan nemt få et helt nyt, moderne og indbydende udtryk med en overdækning af hoveddøren. Udover den æstetiske opgradering vil de daglige brugere også sætte pris på, at der er læ og ly for vejret i indgangspartiet. Når I også tænker lysforholdene ind i løsningen, får en helt ny, sammenhængende og indbydende oplevelse.

Overdækninger til nybyggeri

Hos BASES samarbejder vi meget gerne med arkitekter og bygherrer i planlægningsprocessen, når der skal vælges overdækninger, hvad enten det er fritstående elementer eller løsninger, der er monteret på bygningen. Her er overdækning af hoveddøren et vigtigt element, der skal passe ind i hele arkitekturen og til omgivelserne.

Ekspertbistand sikrer gode løsninger

Vores dygtige medarbejdere har gennem snart 20 år hjulpet utallige kunder med vidt forskellige overdækningsløsninger, og de hjælper jer gerne gennem hele processen fra idé over planlægning og valg af materialer, farver og design til opsætning, så I får en overdækning af hoveddøren, der både i form og funktion passer perfekt til jeres bygning.
Læs mere og få inspiration på vores sider om henholdsvis indgangsoverdækning og trappeoverdækning ved at klikke på billederne nedenfor.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?