Boligforeninger

Funktionelle og æstetiske løsninger

I dag er det ikke kun kvaliteten af selve lejligheden eller andelsboligen, der er det afgørende, når man leder efter en ny bolig i boligforeninger eller andelsboligforeninger rundt om i landet. Det er også udendørs­faciliteterne og de omkringliggende fællesarealer, der afgør, om et boligområde er attraktivt eller ej.

Harmoniske omgivelser

Mange sætter pris på, at et boligområde har et samlet udtryk, hvor tingene passer til hinanden og hvor alting bare fungerer. Når de enkelte elementer i udendørsfaciliteterne er gennemtænkte både i forhold til funktion og udseende, skaber det ro, overblik og trivsel. Og så gør det jo ikke noget, at vedligeholdelsen også bliver langt nemmere.

System i tingene og ordnede forhold

Alting bliver mere besværligt, når tingene ikke rigtigt fungerer, som de skal – og de fysiske omgivelser har det med at smitte af på hele miljøet i et boligområde. Modsat kan ordnede forhold bidrage til at skabe tryghed og trivsel.

BASES leverer funktionelle og æstetiske løsninger, der skaber de perfekte rammer for optimal funktion og ordnede forhold i fællesarealerne, lige fra overdækkede affaldsstationer og åbne eller lukkede opbevaringsrum til cykeloverdækninger og cykelskure, carporte og meget andet. Og vi hjælper jer med at vælge enkelte elementer eller en samlet løsning, der både imødekommer beboernes behov og skaber et harmonisk, ryddeligt udtryk i hele boligområdet.

Referencer

Nemt og enkelt

Vi har mange års erfaring med både totalløsninger til nybyggeri og til opgradering af eksisterende boligområder, og vi ved, at alle boligområder har deres eget udtryk, så vores modulopbyggede produkter kan nemt tilpasses til lige præcis jeres område.

Med BASES får I en erfaren samarbejdspartner, der nemt og enkelt giver jer den rådgivning og den løsning, I har brug for til jeres projekt.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?