Lukket cykelskure

Lukket cykelskur

Pæne og ryddelige omgivelser bidrager til at skabe et miljø, hvor man føler sig sikker og godt tilpas – og cyklisterne sætter pris på at have et sted, hvor cyklerne står i læ for vind og vejr. Når I vælger et lukket cykelskur, får I også den ekstra beskyttelse mod blandt andet cykeltyverier og hærværk.

Fleksibelt design

Leder du efter et åbent eller lukket cykelskur til dit eget hus, eller skal du indkøbe en større løsning til en virksomhed eller et boligselskab?
Hos BASES har vi flere fleksible modeller, der nemt kan tilpasses jeres behov, så I både får den nødvendige cykeloverdækning og mulighed for at bruge skuret til andre formål, eksempelvis til andre tohjulede eller firhjulede køretøjer, eller til andre ting såsom affaldscontainere eller elmaskiner til udendørs brug. Størrelse og indvendig opdeling tilpasses naturligvis jeres specifikke behov.

Referencer

Aflukket cykelskur i aluminium med plads til 40 cykler

Lukket cykelskure i aluminium med galvaniseret stål beklædning.

Vedligeholdelsesfrie cykelskure i unikt design

Skure til cykler, renovation og opbevaring ved institutioner

Holdbart og vedligeholdelsesfrit

Vores modeller er opbygget i aluminium, der er holdbart og så godt som vedligeholdelses¬frit, så I kan bruge tiden på vigtigere ting.
Derudover kan I frit vælge mellem sideplader i højtrykslaminat eller glas, begge dele som transparente plader eller i flere forskellige farver, eller i galvaniseret stål. På den måde kan I sammensætte en løsning, der både opfylder jeres forskellige behov og passer flot ind i omgivelserne. Vi har naturligvis også forskellige lamper og spots, så I får en lys og indbydende samlet løsning.
Som standard er vores modeller til cykeloverdækning opbygget med:

  • Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  •  Tagplader i 6 mm massiv, bronzefarvet, transparent polycarbonat (PC) eller 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver, eller i galvaniseret stål
  • Diverse LED-lamper og -spots

God rådgivning sikrer den rigtige løsning

Uanset om du har brug for en større eller mindre løsning, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Du kan se eksempler på forskellige løsninger på vores referencesider, og de tekniske informationer finder du herunder – men du er også velkommen til at ringe til os med det samme, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi er særligt stolte af vores projekt i Odense M, hvor vi har opført et lukket cykelskur til en boligforening.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?