Rygeoverdækning

– og med garanteret tørvejr

Rygeskur i høj kvalitet

Med et BASES specialdesignet rygeskur/rygerum kan du, eller måske dine medarbejder, være garanteret tørvejr. Vi producerer og leverer førsteklasses løsninger efter behov, og rådgiver dig gerne i forbindelse med farve- og materialevalg, placering og eksempelvis tilbehør. På den måde passer rygeskuret bedst muligt ind i omgivelserne. Vi bygger naturligvis i højkvalitets materialer. Dit nye rygeskur er primært udført i vedligeholdelsesfri aluminium. Dette sikre, at du skal udføre minimalt arbejde i forhold til vedligeholdelse. Samtidig er der mulighed for at sammenstrikke dit nye skur efter dine præferencer, så designet er lige i øjet. Læs mere om mulighederne for et nyt, flot overdækket uderum herunder.

Vores kategorier

Smukke rammer for din rygepause

Med et BASES rygeskur får du de optimale rammer for din rygepause. Det er udført i et enkelt og moderne design, og beskytter dig mod vind og vejr. Uanset om du søger en åben rygeoverdækning eller et lukket rygeskur, kan vi finde en løsning, der passer til dig.
Du kan vælge mellem vægmonterede eller fritstående modeller, hvor søjlerne er fremstillet i vedligeholdelsesfrit aluminium og tagpladerne af polycarbonat. Et stort udvalg af materiale- og farvevalg på ende- og sideplader giver dig mulighed for at skabe en unik løsning, der matcher dit behov.

Et funktionelt og stilfuldt rygeskur

Et rygeskur fra BASES er fremstillet i vedligeholdelsesfrit aluminium, polycarbonat og højtrykslaminat eller glas. Det betyder, at du får en tidløs løsning, der ser pæn ud og holder i mange år – og som kræver et minimum af vedligeholdelse.
Vi er meget omhyggelige med at udvælge materialer til vores produkter – derfor kan du være sikker på, at et BASES rygeskur er fremstillet af de bedste materialer.

Vil du vide mere?

Ring til os i dag – vi står klar med service, rådgivning og mange års erfaring og deler hellere end gerne ud af vores viden, så vi sikrer os, at du går herfra med den helt rigtige løsning.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?