Terrasse-overdækning

Terrasseoverdækning

– tilpasset familiens behov og ønsker

Smuk terrasseoverdækning

Få endnu mere glæde af din terrasse med en smuk terrasseoverdækning fra vores sortiment. Vores overdækninger fremstilles i solide, langtidsholdbare materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. I samarbejde med dig finder vi frem til den løsning, der er den bedste for dig og din familie. Vi har altid fokus på både funktion og design. BASES’ produktsortiment består af to basismodeller; M-modellen og S-modellen, som begge kan skræddersys på mange forskellige måder. På den måde får du præcis den langtidsholdbare terrasseoverdækning, der passer bedst til dine behov og til omgivelserne. M-modellen er tegnet af Christian Bjørn, som er industriel designer, og den har et svævende udtryk, mens S-modellen, der er designet af BASES, er udformet på mere traditionel vis. Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige løsninger, og blive inspireret til hvordan du kan udvide dit hjem med et dejligt og brugbart udendørsrum.

Cases

Vores kategorier

Smukke terrasseoverdækninger i harmoni med naturen

Vi mennesker fokuserer i stigende grad på bæredygtighed og på at leve i harmoni med naturen – for uanset om dit hjem er af mursten eller træ, så er jorden vores fælles hjem, som vi alle skal passe bedre på. Vi ser ikke længere haven som noget separat; hus og have er en helhed, og vores løsninger varierer afhængigt af  dine behov og ønsker.

BASES’ minimalistiske, bæredygtige terrasseoverdækninger passer til alle hustyper – lige fra det traditionelle til det mest moderne. I design- og udviklingsfasen fokuserede vi i høj grad på kvalitet i hele systemet, på langtidsholdbare materialer med minimal vedligeholdelse og på, at smukt design skulle kombineres med solid kvalitet.

Hos BASES tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig finder vi den løsning, der passer til lige præcis dig og din bolig.

Mange danskere er begyndt at sætte endnu mere pris på haven eller terrassen som udendørsrum, og som en naturlig udvidelse af hjemmet, hvor man kan tilbringe forårs- og sommermånederne. Med en terrasseoverdækning kan du få endnu mere gavn af terrassen, og nyde en varm kop kaffe i ly, mens sommerregnen siler ned. Det er det perfekte sted til brætspil, drinks og hygge.

Nyd naturen til langt ud på aftenen

Med en terrasseoverdækning fra BASES får du en elegant og tidløs udvidelse af dit hjem, der giver dig mulighed for at tilbringe flere skønne sommeraftener på terrassen, og allerede ved forårets første spæde start kan du nyde eftermiddagssolen og kaffen på terrassen uden at behøve bekymre dig om det omskiftelige danske sommervejr.

Når du har en overdækket terrasse har du også bedre mulighed for at indrette den med lys, tæpper og puder, uden at skulle bekymre dig om at tage det hele ind lige så snart duggen falder. Det gør det mere naturligt at bruge din terrasse med terrasseoverdækning, fordi du ikke skal slæbe en masse ting derud, før du rigtig kan nyde den. Derudover kan du også forlænge udesæsonen en smule, fordi du kan sidde i tørvejr og læ.

Forkæl dig selv og dit hus med en overdækning til terrassen

Hvorfor ikke slippe for at bekymre dig om vejret, når du gerne vil nyde livet på terrassen? BASES tilbyder smukke terrasseoverdækninger, så du kan sidde i både ly og læ. Vores smukke, minimalistiske design passer godt til alle hustyper – lige fra den gamle patriciervilla til det nybyggede typehus. Du får også en solid løsning med lang holdbarhed, for alle vores terrasseinddækninger er fremstillet af vedligeholdelsesfrie materialer.

Vores overdækninger sikrer dig både mere læ, men du får også stadig masser af lys ind, og selvom du har fået overdækket din terrasse, vil den ikke føles indelukket.

Et utal af muligheder

BASES tilbyder flere forskellige typer overdækninger til terrassen, og det kan være svært at vælge. Men bare rolig; vores dygtige medarbejdere hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker. Vores terrasseoverdækninger fås både som vægmodel, der monteres på sternen, med hævebeslag monteret på husets spær eller som en specialdesignet løsning, hvor kun fantasien sætter grænser. Sammen finder vi den terrasseoverdækning, der passer til lige præcis dit hus.

Du kan også supplere terraseoverdækningen med sider, så du får masser af læ på din terrasse. Dette er blandt andet en oplagt mulighed, hvis din terrasse står et sted med masser af vind eller er meget åben. Her kan en side gøre, at terrassen bliver lidt mere privat og at der samtidig ikke kommer så meget vind ind. Dette glas til siderne findes både i en transparent, mat eller mørkere type, så i kan vælge den der passer bedst. Vil i stadig have udsyn til haven, kan i vælge en transparent variant, men ønsker i mere privatliv kan i vælge den matte type.

Solid løsning med lang levetid

Selve konstruktionen i en terrasseoverdækning fra BASES er fremstillet af vedligeholdelsesfrit pulverlakeret aluminium. Tagpladerne fås både i gennemfarvet og transparent UV-beskyttet polycarbonat, som er særdeles holdbart, og dermed kan du selv bestemme om du vil have et gennemsigtigt tag, og sidepladerne fås i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver.

Vi udvælger og anvender kun materialer af den bedste kvalitet – på den måde sikrer vi, at din BASES terrasseoverdækning holder i mange år, så i kan fokusere på at nyde terrassen, fremfor at skulle vedligeholde den en masse, hver sæson.

Har du brug for hjælp?

Så ring til os på telefon 63 40 10 20 og hør, hvordan vi kan hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål til vores overdækninger til terrassen eller skal i gang med et projekt med en ny carport, eller bliv inspireret af vores mange referencer.

Vi står altid klar med professionel og seriøs rådgivning – vi har efterhånden over 3000 løsninger på samvittigheden, så vi ved, hvad vi taler om.

Vi laver både løsninger til private, men også til boligforeninger, institutioner og andre, der kan have brug for cykelskure, opbevaring til skraldespande, rygeskure og meget andet. Vi ser allerede frem til at høre mere om jeres drømme og planer, og til at hjælpe jer med at før dem ud i livet.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?