Overdækning af indgang

Udhæng over dør

På ældre bygninger, hvad enten det er beboelsesejendomme eller erhvervsbygninger, er der ofte ikke tænkt på udhæng over dørene til at skærme brugerne mod vejr og vind. Men nu om dage er forventningerne til komfort højere, så mange boligforeninger og andre bygningsejere vælger at opdatere ældre bygninger med en flot og funktionel indgangsoverdækning – og på nybyggeri ønsker både bygherre og brugere sig også en god og praktisk løsning, der passer perfekt til den øvrige arkitektur.

Form og funktion

Det er nu rart, når man kan stå i læ og ly under et udhæng, mens man får åbnet døren – og at der også er plads til lige at sætte indkøbsposerne fra sig imens. Men hvor brugerne fokuserer mest på det praktiske og på, at man ikke bliver drivvåd, mens man låser sig ind eller ud, så ved bygningsejeren, at udhænget også skal passe til hele bygningens udtryk og til omgivelserne. Derfor skal et udhæng over en dør ikke bare være et hvilket som helst udhæng.

Hos BASES hjælper vi jer gennem processen fra start til slut, så I er sikre på at få en løsning, der passer til jeres behov og ønsker til både form og funktion. Vi har mange års erfaring, så vi kan give jer professionel rådgivning og sparring ved både store og små beslutninger.

Referencer

Overdækning af indgangsparti i vedligeholdelsesfrie materialer

Overdækning af indgang og trappe

Funktionel overdækning af kældernedgang

Indgangsoverdækning til et elektrikerfirma

Overdækning af varemodtagelse

Skræddersyede løsninger

Nye udhæng over dørene sætter et markant præg på en bygning, så derfor kan vores løsninger nemt tilpasses, så udhænget bliver en naturlig forlængelse af den øvrige konstruktion i både farver, form og materialer.

Få inspiration til løsninger til udhæng over døre i vores referencer.

Er du derimod interesseret i at se nogle af vores andre produkter? Så kan du fx se mere her: Cykelskure, terrasseoverdækning, rygeskur og carport

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?