Enkelte carporte

Nogle husejere vælger en fuld garage, andre foretrækker carporte, fordi de er mindre pladskrævende, og har et arkitektonisk lettere udtryk, samtidig med at de opfylder behovet for overdækning og læ.

To fleksible basismodeller

Vores produktsortiment består af to forskellige basismodeller: M-modellen og S-modellen.

M-modellen er designet af danske Christian Bjørn, som er industriel designer, og den har et svævende og eksklusivt udtryk.
S-modellen, der er designet af BASES, har et mere traditionelt udtryk med rene, enkle linjer.

Begge modeller kan nemt tilpasses dine specifikke ønsker til farve- og materialevalg, så det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan din nye carport skal se ud. Hvis du for eksempel gerne vil have så meget læ som muligt, kombineret med et lyst og let udtryk, kan du vælge lyse eller transparente sideplader. Du kan også vælge plader i en farve, der understreger elementer i dit hus eller omgivelserne – eller som du bare godt kan lide.
Hvis du derimod kun har brug for overdækning, så bilen bliver beskyttet og du selv kan komme tørskoet fra bilen til huset, kan du vælge en af vores helt enkle carporte uden sider.

Minimal vedligeholdelse

Vores carporte er produceret i modstandsdygtige materialer i høj kvalitet, der kan holde til det omskiftelige danske vejr. Hovedkonstruktionen er udført i vedligeholdelsesfrit aluminium, så du er sikker på, at din carport ser pæn ud i mange år fremover. Det betyder også, at du ikke behøver bruge en masse tid og kræfter på vedligeholdelse. Carporten passer mere eller mindre sig selv, så du skal bare nyde den ekstra plads og at du har fået tag over bilen og de andre udendørs ting, der ikke har godt af at være udsat for vind og vejr.

Vores kategorier

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?