Større carportløsninger

Større carportløsninger

Flere carporte i et afgrænset område kan være en udfordring, for der er mange hensyn, man skal tage højde for – lige fra individuelle og fælles funktionelle behov til ønsker om farve- og materialevalg. Og uanset hvilken carportløsning, man vælger, så skal den passe til omgivelserne, så man får et flot og ensartet udtryk i hele området.

Én for alle – og alle for én

Når for eksempel en virksomhed, en organisation eller en boligforening skal have etableret fælles carporte, skal løsningen opfylde behov og ønsker hos så mange som muligt, både når der er tale om nybyggeri og når carportløsningen er en senere tilføjelse.
Nogle vælger at tage brugerne med på råd, andre gør ikke. Uanset hvad du vælger, hjælper vores erfarne medarbejdere dig gerne med at finde frem til en carport og en løsning, der opfylder kravene til både funktion og det visuelle udtryk.

Referencer

Fritstående carporte i system

Fritstående carporte med skur til rækkehuse

Skræddersyede carportløsninger

Såkaldte seriecarporte i system giver dig mulighed for at få en unik løsning til netop dit parkeringsområde, uanset størrelse. Og hos BASES er skæve mål og vinkler ikke noget problem!
Tag et kig på vores referencesider og se, hvor forskelligt vi kan udforme optimale løsninger med carporte til vidt forskellige områder.

Lang holdbarhed og nem vedligeholdelse

Carportløsninger fra BASES bliver sammensat efter lige præcis dine behov – men vi anbefaler, at du vælger materialer i høj kvalitet, der både har lang holdbarhed og er nemme at vedligeholde, så du og alle brugerne får glæde af de nye carporte i mange år fremover.

Seriecarporte i system

Vores løsninger til carporte opbygges individuelt ud fra:

  •  Søjler, spær, vanger og tagrender i vedligeholdelsesfrit aluminium
  • Tagplader i 6 mm massiv, bronzefarvet, transparent polycarbonat (PC) eller 6 mm sort RPC
  • Sideplader i højtrykslaminat eller glas i forskellige farver
  • LED-lamper og -spots

Kompetent rådgivning til gode carportløsninger

Hos BASES har vi mange års erfaring i at samarbejde med interessenterne, afdække de mange forskellige behov og udarbejde den bedst mulige løsning til den optimale carport, hvad enten det er individuelle løsninger eller mere standardprægede opgaver.
Vi står klar med seriøs og personlig sparring gennem hele projektfasen – kontakt os, eller læs mere om de tekniske specifikationer herunder.

Har du brug for en mindre løsning?

Hvis seriecarporte i system er for stor en løsning, passer en af vores enkelte carporte eller dobbelte carporte måske bedre til dit behov.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter eller andet?